Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Laatste update: maandag 25 mei 2020

Coronavirus

Coronavirus

Het Corona Convid-19 virus heeft het afgelopen wintersportseizoen abrupt beëindigd. Om onze veiligheid te waarborgen besloot de Oostenrijkse regering alle skiliften en accommodaties vroegtijdig te sluiten. Inmiddels zijn wij enige tijd verder en komen de aanvragen voor de volgende winter alweer binnen. Graag informeren we je over de invloed van Corona Covid-19 op het reserveren en bevestiging van de wintersportreizen voor 2021. Mail ons op info@g2-reizen.nl of bel op 0341-460812.

 

Is het verstandig om voor de winter van 2021 een groepsreis te reserveren?
De aanvragen voor volgend jaar komen binnen. Onze populaire accommodaties lopen langzaam vol, zeker in de vakantieperiodes. Om zeker te zijn van een mooie accommodatie in een goed skigebied voor je groep is het verstandig deze nu alvast te reserveren. 

 

Zijn er kosten verbonden als ik nu reserveer?
Er zitten geen kosten aan verbonden om je groepsreis nu te reserveren en te bevestigen.

 

Tot wanneer voor vertrek kan de reis kosteloos worden geanuleerd?
Je kunt de reis tot 3 maanden voor vertrek kosteloos annuleren. Mocht na deze datum de reis niet door kunnen gaan door toedoen van maatregelen genomen door de nederlandse of oostenrijkse overheid dan zijn ook daar geen kosten aan verbonden.

 

Wat gebeurt er als er al een deel van de reis is aanbetaald?
Wanneer wij zijn genoodzaakt de reis te moeten annuleren vanwege de genomen 'Convid-19' maatregelen dan storten we de betalingen die je naar ons hebt overgemaakt terug. Dit geldt voor alle reizen die je vanaf mei 2020 boekt voor het winterseizoen van 2020/2021.

 

Wanneer en hoe besluiten jullie of een groepsreis door kan gaan?
G2-reizen volgt de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken en het RIVM op. Wanneer er in de winter van 2021 Corona maatrelen actief zijn dan zullen wij ons daar aan houden. Het reisadvies wat op dat moment geldt in combinatie met het advies van het RIVM zullen voor onze reizen leidend zijn.

 

Als ik tijdens de reis in quarantaine wordt geplaatst, wie betaalt deze kosten dan?
Als reisorganisator zullen wij je zoveel als mogelijk hulp en bijstand verlenen. Of de eventueel extra gemaakte kosten gedekt worden is afhankelijk van de verzekeraar. Bekijk hier een overzicht van de voorwaarden per verzekeraar.

 

Bij ons kun je zorgeloos een groepsreis boeken voor de aankomende winter. Wij hopen dat we tegen die tijd weer heerlijk te kunnen genieten van de prachtige bergen in Oostenrijk. Ook wanneer er nog maatregelen actief zijn dan is G2 hier op voorbereid. Reserveer kosteloos je wintersportreis zodat jezelf en je groep verzekerd zijn van een mooie groepsreis.

 

Meer informatie: