Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Laatste update: dinsdag 22 september 2020

Covid-19

Covid-19

Veel wintersporters kunnen niet wachten om naar de sneeuw te gaan. Daarnaast is er onzekerheid omtrent de ontwikkelingen rondom Covid-19. Om onbezorgd de wintersport te kunnen plannen hanteren we voor winterseizoen 2021-2022 simpele en duidelijke annuleringsvoorwaarden. Daarnaast worden er door de vervoerder, acommodatieverschaffer en in het skigebied diverse maatregelen getroffen.

Mocht je meer informatie wensen dan kan dat natuurlijk. Mail ons op info@g2-reizen.nl of bel op 0341-460812.

 

 Kosteloos annuleren

Dat is mogelijk tot 90 dagen voor vertrek. Je ontvangt eventuele overgemaakte betalingen retour.

 

Annulering van de hele groep vanaf 90 dagen voor vertrek

Mocht vanaf 90 dagen voor vertrek de reis niet door kunnen gaan door toedoen van maatregelen genomen door de Nederlandse of Oostenrijkse overheid dan zijn daar geen kosten aan verbonden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een lockdown of grenssluiting van het gebied/land waar de bestemming zich bevindt.

Oostenrijk hanteert het 2G beleid. Dat houdt in dat ondermeer de liften in de wintersportgebieden, de accommodaties (hotels, Gasthof, groepsaccommodatie etc.) en de restaurants alleen toegankelijk zijn voor diegenen die 2 x gevaccineerd zijn of een bewezen genezenverklaring hebben en 1 vaccinatie. Eén vaccinatie van bijvoorbeeld 'Jansen' is niet voldoende. Bovendien mag de laatste vaccinatie niet ouder zijn dan 270 dagen. Voor vertrek is het noodzakelijk aan deze voorwaarden te voldoen. 

Voor annuleringen die een andere rede hebben dan hierboven genoemd gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van G2-reizen. Deze vind je in onze reisvoorwaarden

 

Individuele annulering vanaf 90 dagen voor vertrek

Mocht een individuele deelnemer op het moment dat de reis plaatsvindt besmet zijn met Covid-19 en daardoor niet op reis kunnen dan kan hij/zij kosteloos annuleren. Hierbij is een officiële verklaring van een arts noodzakelijk.

 

Maatregelen tijdens de reis

Gedurende winter 2021-2022 zijn de adviezen van het Nederlandse Ministerie van Buitelandse Zaken in combinatie met het RIVM en de plaatselijke overheid voor onze reizen leidend. Dit geldt zowel tijdens de reis, in de accommodatie en het skigebied.

 

SGRZ garantiefonds

Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling valt deze reis onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Meer informatie: