Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Laatste update: dinsdag 22 september 2020

Covid-19

Covid-19

Veel wintersporters kunnen niet wachten om naar de sneeuw te gaan. Daarnaast is er onzekerheid omtrent de ontwikkelingen rondom Covid-19. Om onbezorgd de wintersport te kunnen plannen hanteren we voor winterseizoen 2021-2022 simpele en duidelijke annuleringsvoorwaarden. Daarnaast worden er door de vervoerder, acommodatieverschaffer en in het skigebied diverse maatregelen getroffen.

Mocht je meer informatie wensen dan kan dat natuurlijk. Mail ons op info@g2-reizen.nl of bel op 0341-460812.

 

 Kosteloos annuleren

Dat is mogelijk tot 3 maanden voor vertrek. Je ontvangt eventuele overgemaakte betalingen retour.

 

Annulering van de hele groep vanaf 3 maanden tot aan het vertrek

Indien de volgende buitengewone omstandigheden optreden dan kan de reis kosteloos worden geannuleerd.

  • Lockdown of grenssluiting van het gebied/land waar de bestemming zich bevindt.
  • Een negatief reisadvies van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken voor het land an bestemming (code oranje of rood)

Voor annuleringen die een andere rede hebben dan hierboven genoemd gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden van G2-reizen. Deze vind je in onze reisvoorwaarden.

 

Individuele annulering vanaf 3 maanden tot aan het vertrek

Mocht een individuele deelnemer besmet zijn met Covid-19 en daardoor niet op reis kunnen dan kan hij/zij kosteloos annuleren. Hierbij is een officiële verklaring van een arts noodzakelijk.

 

Maatregelen tijdens de reis

Gedurende winter 2021-2022 zijn de adviezen van het Nederlandse Ministerie van Buitelandse Zaken in combinatie met het RIVM en de plaatselijke overheid voor onze reizen leidend. Dit geldt zowel tijdens de reis, in de accommodatie en het skigebied.

 

SGRZ garantiefonds

Binnen de grenzen van de SGRZ-garantieregeling valt deze reis onder de garantie van SGRZ. Deze SGRZ-garantie houdt in dat de opdrachtgever ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

Meer informatie: