Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Op wintersport met school naar Oostenrijk

Op wintersport met school naar Oostenrijk

Geweldig idee, voor veel leerlingen zal dit het moment zijn waar ze het hele jaar naar uit kijken. Wij van G2-reizen zorgen voor een reis op maat.

 

  • De perfecte accommodatie

G2-reizen organiseert al meer als 25 jaar groepsreizen voor scholen en opleidingen. Dankzij deze jarenlange ervaring kennen wij de gebieden door en door en hebben wij geweldige relaties opgebouwd met de beste jeugdhotels. Binnen iedere prijsklassen hebben wij jeugdhuizen. Aan de piste of op de berg? Of juist iets verder buiten het dorp? Geen probleem wij werken met de beste jeugdhuizen al jarenlang fantastisch samen.

 

  • Altijd het nieuwste huurmateriaal

Door de jaren heen hebben wij een unieke verhuurservice opgebouwd. G2-reizen biedt enkel recent ski en snowboard materiaal. Nooit ouder als 1 jaar. Daarnaast zijn wij niet begonnen aan 1 leverancier maar werken wij met alle bekenden ski- en snowboard merken samen. G2-reizen heeft meer dan 1000 sets, wij bieden ook freeride, freestyle en race ski’s en snowboards.


Wij zorgen ervoor dat al het gehuurde materiaal op het moment van aankomst al afgesteld is. Wij voorzien het materiaal van een naamlabel. Het is zo eenvoudig als je eigen ski’s uit het 'Skiraum' pakken. Er is altijd iemand van G2-reizen aanwezig mochten er leerlingen materiaal willen wisselen. Nieuw materiaal dat allemaal al afgesteld el wel klaar staat. Wat wil je nog meer?

 

  • Zeer ervaren reisleiding

Wij houden van direct contact. Er is altijd iemand ter plekke die geholpen heeft met het voorbereiden van de wintersportreis. Dit betekent dat hij of zij alles weet en direct knopen kan doorhakken. Mocht zich iets voordoen dan is dit snel opgelost, korte lijnen en direct schakelen.

 

  • Nederlandstalige gemotiveerde skileraren

Wij werken veel samen met CIOS (een mbo-sportacademie). Onder begeleiding van een leraar van het CIOS gaan er een aantal studenten mee naar Oostenrijk. Deze studenten zullen tijdens de ski week beoordeeld worden door hun leraar. Onze ervaring met het CIOS is erg positief. Zeer gemotiveerde en enthousiaste skileraren die flexibel inzetbaar zijn. De CIOS studenten helpen ook bij uitladen en de uitgifte van het huur materiaal. Daarnaast werken we samen met verschillende skischolen.

  • Gezellig avondprogramma

Ieder gebied heeft verschillende leuke activiteiten. Een avondje ijshokey kijken in Zell am See, avondzwemmen of toch nog een piste pakken op de avondpiste? Het kan allemaal. Veel van de jeugdhuizen waar wij mee samenwerken hebben een 'Spielraum' waar de groep zich kan terugtrekken en gezellig spelletjes kan spelen. Genoeg te doen na het skiën.

 

offerte aanvragen

 

Wil je meteen de piste op!

Laat weten wat je nodig hebt zodat je op de bestemming geen tijd verliest bij de plaatselijke skiverhuur.