Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Skiën met je collega's met G2-reizen

Skiën met je collega's met G2-reizen

Wintersport met je bedrijf is de perfecte manier om elkaar op een ontspannen manier (nog) beter te leren kennen. Overdag lekker de piste op en daarna gezellig de aprés ski in. G2-reizen organiseert al meer als 25 jaar groepsreizen voor bedrijven.

 

  • De perfecte accommodatie

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de gebieden door en door en hebben wij geweldige relaties opgebouwd met de beste hotels. Binnen iedere prijsklassen hebben wij hotels. Aan de piste of op de berg? Of juist iets verder buiten het dorp? Geen probleem wij werken met de beste hotels al jarenlang samen.

 

  • Altijd het nieuwste huurmateriaal

Door de jaren heen hebben wij een unieke verhuurservice opgebouwd. G2-reizen biedt enkel recent ski en snowboard materiaal. Nooit ouder dan 1 jaar. Daarnaast ziijn wij niet gebonden aan 1 leverancier maar werken wij met alle bekenden ski- en snowboard merken samen. G2-reizen heeft meer dan 1000 sets, wij bieden ook freeride, freestyle, race ski’s en VIP snowboards.

Wij zorgen ervoor dat al het gehuurde materiaal op het moment van aankomst al afgesteld is. Wij voorzien het materiaal van een naamlabel. Het is zo eenvoudig als je eigen ski’s uit het 'Skiraum' van je hotel pakken. Er is altijd iemand van G2-reizen aanwezig mocht iemand willen wisselen. Nieuw materiaal dat al afgesteld en wel klaar staat. Wat wil je nog meer?

 

  • Zeer ervaren reisleiding

Wij houden van direct en persoonlijk contact. Er is altijd iemand ter plekke die geholpen heeft met het voorbereiden van de wintersportreis. Dit betekent dat hij of zij alles weet en direct knopen kan doorhakken. Mocht zich iets voordoen. Dan is dit snel opgelost, korte lijnen en direct schakelen.

 

  • Gezellig avondprogramma

Ieder dorp heeft verschillende leuke activiteiten. Het is mogelijk een Oostenrijkse aprés-ski kroeg af te huren en met je personeel een feestje te bouwen. Of duik je liever de drukte in? Wij hebben accommodaties vlak bij Mooserwirt, GoassStall, De Cin Cin en De Eisbar. Gegarandeerd een leuke avond.

 

  • Keurmerk touringcars

G2-reizen werkt al jarenlang samen met Jan van Delen/ Hellingman touringcars. Altijd comfortclass luxe touringcars voorzien van het officiele keurlabel. Daarnaast zeer betrokken en ervaren chauffeurs die de gebieden goed kennen.
 

 

Wil je meteen de piste op!

Laat weten wat je nodig hebt zodat je op de bestemming geen tijd verliest bij de plaatselijke skiverhuur.