Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

17 maart 2021 • Hans Grevink

NIEUW: Huur je mountainbike bij G2

NIEUW: Huur je mountainbike bij G2

Huur eenvoudig en snel een mountainbike bij G2

Mountainbike is in opkomst. Er komen steeds meer MTB trails en mountainbike fietsen gaan als warme broodjes over de toonbank. En wij snappen waarom. Er gaat niks boven heerlijk sporten in de natuur. Fietsend ontdek je nieuwe plekken en verken je de prachtige Veluwe. De Veluwe is het op één na grootste natuurgebied van Nederland. Dit wonderschone natuurgebied bestaat uit dichtbegroeide bossen en mooie vergezichten op de hei. De Veluwe is een mooie plek om te mountainbike.

 

Ga je voor het eerst mountainbiken?

 

Ben je nieuw in de wereld van mountainbiken? En wil je eerst een aantal keer uitproberen voordat je een eigen mountainbike fiets koopt? Dan kan. Huur via de onderstaande link een mountainbike bij G2 mountainbike. Er zijn mountainbike fietsen van 200 euro en van 10.000 euro. Er zijn tal van manieren om een mountainbike fiets samen te stellen. Hecht je meer waarde aan het aantal versnellingen of wil je de allerbeste voorvork die verkrijgbaar is? Het is erg persoonlijk. Voordat je een eigen mountainbike gaat aanschaffen wil je natuurlijk eerst kijken of je mountainbiken überhaupt leuk vindt. Daarom is het verstandig eerst te huren. Als je een mountainbike bij G2 huurt kun je vanaf de verhuurlocatie direct het bos in. Geen lange aanlooproute voordat je in de natuur bent. Het is direct genieten. 

huur direct een mountainbike

 

Italiaanse top klasse 

 

De huur mountainbikes van G2 zijn van het Italiaanse merk Olympia. Het is een familiebedrijf dat begon in 1893 en nog steeds de beste mountainbike en racefietsen maakt. De mountainbikes van Olympia overstijgen de gemiddelde mountainbikes. Olympia is een innoverend merk binnen de fietswereld, zo ontwerpen ze hun eigen frames. Bij veel mountainbike fietsen komen de frames uit dezelfde fabriek. Niet die van Olympia. Dit resulteert in een hogere kwaliteit aluminium en carbon. In 2013 en 2014 won Olympia de Expobici Innovation Award voor hun ontwerpen. Huur deze mountainbike bij G2 mountainbike en kom erachter hoe heerlijk deze mountainbikes fietsen. 

 

 

Hoe werkt huren van G2

Vrij simpel. Je kunt online (via de onderstaande link) je fiets reserveren. Je haalt je fiets op bij onze verhuurlocatie. Hier kun je gratis je auto parkeren. Wij stellen je fiets goed af en je kunt op ons eigen mountainbike terrein een oefenrondje maken. Vanaf onze verhuurlocatie ben je binnen 1 minuut fietsen in het bos. Vanaf hier kun je naar verschillende mountainbike trails fietsen. Het is ook mogelijk een strippenkaart aan te schaffen. Zo kun je een aantal keer een fiets bij G2 mountainbike huren. De perfecte manier om er achter te komen of mountainbiken iets voor jouw is. 

 

huur direct een mountainbike

 

Mountainbike kopen bij G2 mountainbike 

 

Mocht je na het mountainbike (net als ons) verliefd zijn op de Olympia mountainbikes dan kan je ze ook kopen. G2 mountainbike heeft naast een eigen mountainbike verhuur ook een mountainbike winkel. Wij bieden alle topmodellen van Olympia aan en geven je graag advies welke mountainbike het beste bij jouw past. Het is ook mogelijk om na het seizoen ex verhuur modellen aan te schaffen. G2 mountainbike zorgt voor een mountainbike die perfect bij jouw past. 

 

bekijk onze verkoop mountainbikes