Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Reis- en ongevallenverzekering via de Europeesche Verzekeringen

Reisverzekering

Reisverzekering

Altijd een kortlopende reisverzekering op maat

Je stelt je Kortlopende Reisverzekering zelf samen. Je kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kun je kiezen uit Kortlopende Reisverzekering Basis, Comfort of Optimaal.

Kortlopende reisverzekering Basis

Met de Basis-reisverzekering ben je standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kun je uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die je kiest, betaal je een lage premie.

Kortlopende reisverzekering Comfort

Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die ujezelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Kortlopende reisverzekering Optimaal

Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Wil je meer info over de kortlopende reisverzerkering lees dan de brochure kortlopende reisverzekering.

In de voorwaarden kortlopende reisverzekering vind je alle 'kleine lettertjes'.

afsluiten kortlopende reisverzekering