Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Of je nu met 50 of 1100 personen wilt gaan, wij helpen je graag

Wintersport met je bedrijf

Wintersport met je bedrijf

Wintersport met je bedrijf is de perfecte manier om elkaar op een ontspannen manier (nog) beter te leren kennen. Overdag lekker de piste op en daarna gezellig de aprés ski in. G2-reizen organiseert al meer dan 25 jaar groepsreizen voor bedrijven.

Alles wat je zelf niet wilt regelen voor de wintersport met je bedrijf organiseren wij voor je.

 

  • De beste accommodatie

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de gebieden door en door en hebben wij geweldige relaties opgebouwd met de beste hotels. Binnen iedere prijsklasse bieden wij hotels aan. Aan de piste of op de berg? Of juist iets verder buiten het dorp? Geen probleem wij werken met heel veel hotels al jarenlang samen.

 

  • Altijd het nieuwste huurmateriaal

Door de jaren heen hebben wij een unieke verhuurservice opgebouwd. G2-reizen biedt uitsluitend recent ski en snowboard materiaal. Nooit ouder dan 1 jaar. Daarnaast ziijn wij niet gebonden aan 1 leverancier maar werken wij met alle bekenden ski- en snowboard merken samen. G2-reizen heeft meer dan 1000 sets, wij bieden ook freeride, freestyle, race ski’s en VIP snowboards. Volop keuze voor elke skiër en boarder.

Wij zorgen ervoor dat al het gehuurde materiaal op het moment van aankomst al afgesteld is. Wij voorzien het materiaal van een naamlabel. De uitgifte kost net zoveel tijd als je nog hebt om je eigen ski’s uit het 'Skiraum' van je hotel te pakken. Er is altijd iemand van G2-reizen aanwezig mocht men willen wisselen. Nieuw materiaal dat al afgesteld en wel klaar staat. Wat wil je nog meer? Zo kun je tijdens de wintersport met je bedrijf optimaal gebruik maken van de dagen in de sneeuw.

 

  • Zeer ervaren reisleiding

Wij houden van direct en persoonlijk contact. Er is altijd iemand ter plekke die geholpen heeft met het voorbereiden van de wintersportreis. Dit betekent dat hij of zij alles weet en direct knopen kan doorhakken. Mocht zich iets voordoen. Dan is dit snel opgelost, korte lijnen en direct schakelen. Zo kan iedereen genieten tijdens de wintersport met je bedrijf.

 

  • Gezellig avondprogramma

Ieder dorp heeft verschillende leuke activiteiten. Het is mogelijk een Oostenrijkse aprés-ski kroeg af te huren en met je personeel een feestje te bouwen. Of zoek je liever de rust op? Wij kennen de mogelijkheden en kunnen je adviseren. Gegarandeerd een leuke activiteit na een skidag tijdens de wintersport met je bedrijf.

 

  • Keurmerk touringcars

G2-reizen werkt al jarenlang samen met Jan van Delen/ Hellingman touringcars. Altijd luxe comfortclass touringcars voorzien van het officiele 'Keurmerk' label. Daarnaast zeer betrokken en ervaren chauffeurs die de gebieden goed kennen. Mocht je liever gaan vliegen naar de wintersport bestemming met je bedrijf dan kan dat natuurlijk ook.

 

  • Uniek registratie systeem

Het is altijd een hele klus om de gegevens van iedereen te verzamelen. Via ons gebruiksvriendelijke online systeem vullen de deelnemers zelf de nodige gegevens in. Jij als organisator kunt alles volgen. Zo blijf je precies op de hoogte van het verloop van de inschrijvingen. Binnen dit online systeem kun je ook alle informatie over de reis, laatste reisinformatie etc. kwijt. Je kunt er bovendien voor kiezen de betalingen (eventueel in termijnen) via dit systeem te laten verlopen. Wij nemen je hiermee zoveel mogelijk werk uit handen.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een wintersport reis met jouw bedrijf vraag dan snel een offerte aan.