Gegevens

tot
gemiddeld

Gegevens

Samen sportief genieten in de natuur

Wintersport met je school of opleiding

Wintersport met je school of opleiding

Wintersport met je school of opleiding is de perfecte manier om kennis te maken met andere culturen en sportief bezig te zijn.

G2-reizen organiseert al meer dan 25 jaar groepsreizen voor scholen en opleidingen.

Alles wat je zelf niet wilt regelen voor de wintersport met je bedrijf organiseren wij voor je.

 

  • De beste accommodatie

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de gebieden door en door en hebben wij goede relaties opgebouwd met de beste groepsaccommodaties en jeugdhotels. Aan de piste of op de berg? Of juist iets verder buiten het dorp? Geen probleem: wij werken met heel veel accommodaties al jarenlang samen. Voor elke school of opleidingen vinden wij een geschikte accommodatie voor een wintersportreis.

 

  • Altijd het nieuwste huurmateriaal

Door de jaren heen hebben wij een unieke verhuurservice opgebouwd. G2-reizen biedt uitsluitend recent ski en snowboard materiaal. Nooit ouder dan 1 jaar. Daarnaast ziijn wij niet gebonden aan 1 leverancier maar werken wij met alle bekenden ski- en snowboard merken samen. G2-reizen heeft meer dan 1000 sets. Voor beginners maar ook voor de gevorderde skiër en boarder.

Wij zorgen ervoor dat al het gehuurde materiaal op het moment van aankomst al afgesteld is. Wij voorzien het materiaal van een naamlabel. De uitgifte kost net zoveel tijd als je nodig hebt om je eigen ski’s uit het 'Skiraum' van je accommodatie te pakken. Er is altijd iemand van G2-reizen aanwezig mocht men willen wisselen. Nieuw materiaal dat al afgesteld en wel klaar staat. Wat wil je nog meer? Zo kun je tijdens de wintersport met je school of opleiding optimaal gebruik maken van de dagen in de sneeuw.

 

  • Zeer ervaren reisleiding

Wij houden van direct en persoonlijk contact. Er is altijd iemand ter plekke die geholpen heeft met het voorbereiden van de wintersportreis. Dit betekent dat hij of zij alles weet en direct knopen kan doorhakken. Mocht zich iets voordoen. Dan is dit snel opgelost, korte lijnen en direct schakelen. Zo kunnen de docenten zich helemaal richten op de begeleiding van de leerlingen of studenten tijdens de wintersportreis met de school of opleiding.

 

  • Gezellig avondprogramma

Ieder dorp heeft verschillende leuke activiteiten. Het is mogelijk een Oostenrijkse een aondprogramma samen te stellen met bijvoorbeeld zwemmen of rodelen. Wij kennen de mogelijkheden en kunnen je adviseren. Gegarandeerd een leuke activiteit na een skidag tijdens de wintersport met je school of opleiding.

 

  • Keurmerk touringcars

G2-reizen werkt al jarenlang samen met Jan van Delen/ Hellingman touringcars. Altijd luxe comfortclass touringcars voorzien van het officiele 'Keurmerk' label. Daarnaast zeer betrokken en ervaren chauffeurs die hete leuk vinden om voor een school of opleiding te rijden.

 

  • Uniek registratie systeem

Het is altijd een hele klus om de gegevens van iedereen te verzamelen. Via ons gebruiksvriendelijke online systeem vullen de deelnemers zelf de nodige gegevens in. Jij als organisator kunt alles volgen. Zo blijf je precies op de hoogte van het verloop van de inschrijvingen. Binnen dit online systeem kun je ook alle informatie over de reis, laatste reisinformatie etc. kwijt. Je kunt er bovendien voor kiezen de betalingen (eventueel in termijnen) via dit systeem te laten verlopen. Wij nemen je hiermee zoveel mogelijk werk uit handen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een wintersport reis met jouw school of opleiding vraag dan snel een offerte aan.